X
تبلیغات
Shekoofehayenow شکوفه های نو

Shekoofehayenow شکوفه های نو
{ « دادیم به حکّاک عقیق دل و گفتیم / حکّ کن به عقیق دل ما حضرت زهرا(س) » } 
قالب وبلاگ
پيوند ها

درخت تو گر بار دانش بگيرد                 به زير آوري چرخ نيلوفري را

آموزشگاه زبان های خارجی بهار و صبا شیراز

  گروه آموزش زبان  فرانسه

" De "A" à  " Z  از سير تا پياز   " From "A " to  "Z

http://www.carevox.fr/IMG/bmp/ail-1.bmp

( اسامی تعدادی ازسبزي ها و صيفي ها به زبان های پارسی ، فرانسوی و انگلیسی )

استاد راهنما : سرکار خانم الهام دهقانپور كارشناس ارشد زبان و ادبيات فرانسه

به کوشش: منصور حسن زاده زبان آموز سمیستر چهارم درس فرانسه

http://www.blogfa.com/photo/h/hasanzadeh-mansour.jpg

هفتم آبان ماه 1391 ، بيست و هشتم اکتبر 2012 ،دوازدهم ذی الحجه۱۴۳۳

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بسم الله الرّحمن الرّحیم 

In the Name of GOD

  Au Nom de Dieu

     مقدمه و زمینه ساز گردآوری نام سبزي ها و صيفي ها با عنوان  « از ‌ سير تا پياز»  -  اولین درس فصل هفتم ( Leçon 1  ، Dossier 7 ) كتاب  Alter Ego 1  زبان فرانسه ( Niveau 4 ) بوده است که در آموزشگاه بهار شيراز تدريس می شود.

در اين درس مطالبی  در مورد انواع مواد خوراكي از محصولات حيواني ، دريايي ، ميوه ها و سبزي ها ، منوی غذا ، لیست مواد غذایی مورد استفاده شبانه روز هر انسانی به گونه ای زیبا مطرح و استاد گرامی هم تلاش کرده اند تا با زیبایی هر چه بيشتر متن درس را به زبان آموزان بیاموزند.

 همین زیبایی ها و جذابیت ها - و همچنين تشويق استاد گرامي سركار خانم الهام دهقان پور-   بود که نگارنده را بر سر شوق آورد تا به دنبال پیدا کردن اسامی سبزي ها و صيفي ها به زبان فرانسه و زبان انگلیسی برود و نتیجه را به عنوان هدیه ای ارزشمند تقدیم ايشان ، همکلاسی های دوست داشتنی و ديگرعلاقمندان  نماید.

در سميستر دوم درس فرانسه  ( كتاب Café Crème 1 )  در مركز آموزش زبان هاي خارجي دانشگاه شيراز ( قم آباد ) نيز چنين كاري براي ميوه ها انجام گرفته و در اختيار علاقمندان قرار داده شده است! 
آن تحقیق زیبا هم روز یکشنبه ۱۲ شهریورماه ۱۳۹۱ در این پایگاه با آدرس:

 http://www.hasanzadeh-mansour.com/post-1593.aspx  ارائه شده است.

  امّا آنچه اکنون در پيش رو مشاهده خواهید کرد ، اسامی تعدادی سبزي و صيفي ها ی خوراکی است که اغلب آن ها در ایران تولید و در سبد غذایی مردم قرار دارد ؛ اگر چه ممكن است نام محصولي هم در جدول اسامي آمده باشد ، ولي خوراكي نباشد مانند كدوي قلياني !

    بعضي سبزي ها در ايران توليد نمي شود مانند كلم دكمه اي! تعدادي هم نيز به صورت خودرو در بيابان ها و نواحي كوهستاني ايران در اواخر زمستان و اوايل بهار ، سبز مي شوند كه سرشار از مواد غذايي و ويتامين هاي مختلف اند و در زمره ي محصولات ارگانيك قرار دارند  ولي چون معادل فرانسوي و انگليسي آن ها يافت نشد از درج نامشان در جدول اسامي خودداري شده است! 

 بعضي از اين سبزي هاي خوراكي عبارتند از:

1-  بُن سُرخ

  2- دُنبل Donbal كه شبيه  سيب زميني و به رنگ قهوه اي و  همانند قارچ مصرف مي شود. در زمستان گذشته( 1390 خورشیدی)تا كيلويي 50هزارتومان به فروش رسيد ( سی دلار آمریکا ). به هنگام بارندگي زمستاني هرچه رعد و برق بيشتر باشد دنبل هاي بيشتري سر از زمين بيرون مي آورند.

3-  گناشك

 4-  كلوسKelowss يا آب اندول كه به صورت خام خورده ميشود 

 5-  بيلهرBilhar كه در كنار جويبارهاي مناطق سرد كوهستاني مي رويد و بي نهايت تلخ است . پس از جوشاندن زياد آن را از حالت تلخي درآورده و با ماست ميخورند ؛ همچون كنگر ماست!

 بعضي محصولات سبزي و صيفي در بازار ميوه و تره بار ايران عرضه مي شوند ، ولي معادل انگليسي و یا فرانسوي آن ها در منابع در دسترس يافت نشد مانند :

 1- پرپين Parpin ( غُلفه ) Gholfeh

2 -  نرگسي Narguessi يا گذر Gezar  كه شكل و شمايل آن با هويج يكي است ؛ ولي به رنگ زرد روشن مي باشد!  اين محصول به صورت پخته مانند خورشت همراه با ربّ انار و يا پس از رنده كردن همراه با برنج مي پزند كه چيزي شبيه سبزي پلو خواهد بود كه البته در لحظه ي خوردن با ربّ انار خيلي خوشمزه مي شود!  موارد مصرف آن نيز همانند هويج است و فقط آب آن را نميگيرند كه مثل آب هويج مصرف کنند!

۳ - بامیه که از آن برای تهیه تُرشی استفاده می کنند و یا پخته اش را به صورت خورشت می خورند معادل آن در زبان فرانسوی در منابع در دسترس یافت نشد ولی انگلیسی اش Okra و Gumbo است.

        اسامی بعضی محصولات به مرور و بعد از هفتم آبان ماه ۱۳۹۱ مورد توجه خوانندگان محترم و در دسترس نگارنده قرار گرفته اند که امکان وارد کردن آن ها در جداول اسامی نبوده است و عبارتنداز:

۱ - زنجبیل تازه  که از اقلام وارداتی است  و در چند سال اخیر در بازار میوه و تره بار شیراز به صورت محدود مشاهده شده است در خورشت های آبگوشتی مورد استفاده قرار می گیردکه طعم دهنده است و به عنوان چاشنی مورد استفاده قرار می گیرد.
نام انگلیسی این محصول Fresh
Gingir و فرانسوی آن Le Gingembre Frais می باشد. برای آشنایی با زنجبیل به منابع شماره ۲۸ و ۲۹ مراجعه فرمایید.

۲ - اگر دوست دارید با  Jerusalem artichoke سیب زمینی تُرشی
Le topinambour  آشنا شوید به منابع شماره ۳۰ و ۳۱ مراجعه فرمایید.

*******

در جدول اسامي پیش رو ، نامي از حبوبات ( مانند انواع لوبیا ) ، بنشن ها ( مانند عدس ، نخود  و ... ) آورده نشده است ؛ این محصولات زراعی نیز خود مقوله ای جداگانه می باشند و باید در مطالعه ای دیگر مورد بررسی و سپس ارائه گردند.

*******

 خوبست بدانیم که در زبان فرانسه به سبزیجات تازه Verts  Légumesو در انگلیسی Vegetables  ميگويند .  صیفی کاری  در زبان فرانسه Maraîchage  و در انگلیسی Summer Crops  ناميده ميشوند.

  با سپاس از سرکار خانم منیره دهقانی ( میرزادی ) - کارشناس محترم مدیریت برنامه ریزی آموزشی و زبان آموز زبان انگلیسی آموزشگاه بهار - که بخش انگلیسی این تحقیق را مورد مطالعه قرار دادند و نظر اصلاحی خود را اعمال نمودند. 

منصور حسن زاده

پنجم شهريور ماه 1391 ، بيست و ششم  اوت 2012 ، هشتم شّوال۱۴۳۳

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

 

Persan

Français

Anglais

اسفناج

Éspinard  nm

Spinach , Spinage

باقلا

Fève  nf

  Common bean, Broad bean

بادمجان ( بادنجان )

Aubergine nf

Aubergine, Egge plant

بادمجان سفيد ( ابرقويي ) *

Aubergine blanche  nf

White aubergine 

پرموسير **

Échalote – vert   nm

Shallot leaf

پونه (پودُنه )

Menthe des champs  nf

Field mint, mint

پونه آبي

Menthe de marais   nf

Brook mint, Water mint

پونه اسبي

؟

Horsemint  

پونه سنبله اي

Menthe verte   nf

Spearmint

پونه سياه

Pouliot noir  nm

Peppermint

پونه كوهي

Menthe des montagnes nf

Mountain mint

پياز

Oignon   nm

Onion

پيازچه

Oignon – vert    nm

Green onion, Baby onion

پياز دريايي

Oignon de mer    nm

Sea onion

پياز كوهي

Ciboulette    nf

Chive

تُرب

Radis  nm

Radish

تُربچه

Radis rose  nm

Garden Radish, Radish

تُرب سياه

Radis blanc    nm

Black Radish

ترخون

Estragon   nm

Tarragon

تره

Poireau nm

Leek

تره فرنگي

Poireau  nm

Leek, Scallion

جعفري

Persil nm

Parsley 

جعفري فرنگي

Cerfeuil  nm

Chervil***

چغندر ( لبو )

Betterave  nm

Beet, Beetroot

چغندر برگي

Betterave -vert   nm

Beet-green

http://www.rajanews.com/Files_Upload/35725.jpg 

English Cucumber - خیار چمبر  - Le concombre anglais 

*********

http://estaticos.20minutos.es/img2/recortes/2012/05/15/60563-756-550.jpg?v=20120515095258

La Batavia - کاهو پیچ - Iceberg Lettuce 

La Batavia verde

La batavia de hojas verdes tiene bordes rizados y consistencia crujiente (también la hay de hojas rojas). Aporta vitamina C, E, provitamina A y minerales como potasio y magnesio

Vive y deja vivir

********

Persian

Français

Anglais

چغندر قند

Betterave sucrière   nm

Sugar beet

خيار چنبر ( خیارزه )

Concombre anglais nm

English Cucumber

خيارسبز

Concombre   nm

Cucumber

خيار سبز ريز ه

Concombre cornichon    nm

Cucumber pickle

خيار شور

Cornichon nm

Pickled Cucumber

ريحان

Basilic   nm

Basil

سيب زميني

Pomme de terre  nf

Potato

سير

Ail   nm

Garlic

شاهي

Cresson nm

Cress

شلغم

Navet   nm

Turnip

شنبليله

Fenugrec  nm

Fenugreek

شويد ( شَود)

Aneth nm

Dill

فلفل

Poivre  nm

Pepper

فلفل فرنگي

Piment  nm

Allspice, Jamaican Pimento

فلفل تند

Piment fort   nm

Chili pepper

فلفل دلمه اي

Poivron   nm

Bell pepper 

فلفل سبز

Poivron vert  nm

Guinea pepper

فلفل قرمز ( ‌فلفل هندي)

Poivron rouge  nm

Red pepper

قارچ ( ساروغ )

Champignon  nm

Mushroom

كاهو

Laitue    nf

Lettuce****

كاهو پيچ

Batavia  nf

Iceberg  Lettuce

كدو

Courge  nf

Squash, Gourd

كدو حلوايي

Citrouille   nf

Large gourd, Spanish gourd

كدو تنبل

Potiron   nm

Pumpkin, Large gourd

كدو دانه ( ُتخمه )

Ténia   nm

Pumpkin

يك كاهو ( يك بوته كاهو )

Une Laitue  nf

A head of lettuce

 http://www.burpee.com/images/product/prod002118/prod002118_lg.jpg 

کدو قلیانی La gourde

Gourd, Ornamental Bottle Gourd Organic

Produces a high percentage of large bottle-shaped gourds
Large, bottle-shaped fruits make novel bird houses. Attractive fall and winter decorations. Vines spread 12'. Certified Organic Seed

Persan

Français

Anglais

كدو زوكيني

Courgette   nf

Zucchini

كدو قلياني

Gourde  nf

Bottle gourd, Turban squash

كدو مسمّايي

Courgette  nf

Marrow

كرفس

Céleri   nm

Celery

كلم

Chou  nm

Cabbage

كلم برگ

Chou – vert  nm

Kail, Kale

كلم بروكسل (كلم دكمه اي )

Chou de Bruxelles nm

Brussels sprout

كلم بروكلي

Broccoli  nm

Broccoli

كلم پيچ

Chou frisé  nm

Cabbage, Savoy

كلم پيچ قرمز

Chou frisé rouge nm

Red Cabbage

كلم چيني

Chou de chinois nm

China Cabbage

كلم سر ( كلم قمري )

Chou - rave nm

Hungarian turnip, Kohirabi

كلم گل ( گل كلم )

Chou fleur nm

Cauliflower

كلم وحشي

Chou sauvage  nm

Charlock

كنگر

Acanthe  nf

Cardoon, Blessed thistle

كنگر فرنگي - آرتيشو

Artichaut  nm

Artichoke

گشنيز

Coriandre nf

Coriander, Cilantro

گوجه فرنگي

Tomate  nf

Tomato, Love Apple

لوبيا سبز

Haricot vert nm

Haricot,  Green bean

موسير

Échalote  nf

Shallot

نخود سبز

Pois vert  nm

Green pea

نخود فرنگي

Petits pois nm

Green pea

نعنا ( نعناع – نعناء )

Menthe  nf

Mint

هويج – هويج فرنگي

Carotte  nf

Carrot , Parsnip

هويج وحشي

Carotte sauvage  nf

Wild Carrot, Bird's nest

http://uiabotanique.free.fr/images/menth.jpg 

نعنا  La Menthe , Mint

*****************

Chervil - ***  جعفري فرنگي

Sometimes called "gourmet's parsley", chervil is put in poultry, seafood, and small vegetables. It is particularly famous in France, where it is added to omelettes, salads and soups. More delicate than parsley, it has a small taste of liquorice.

Medicine

   Chervil had several traditional uses. Pregnant women were washed in an infusion of it; a lotion of chervil was used as for cleaning skin; and it was used medicinally as a blood purifier. It was also said to be useful for curing hiccups

http://www.motherearthliving.com/~/media/Images/MEL/Editorial/Articles/Magazine%20Articles/2009/02-01/Herb%20to%20Know%20Chervil/ChevrilMain.ashx

 -------------------------------

http://epetani.deptan.go.id/sites/default/files/broccoli.jpg?1329184715

کلم بروکلی Broccoli 

******

http://www.creapharma.ch/Fotolia_849578_S-ail-grand.jpg     http://environnement.ecole.free.fr/images/livre_l_ail.jpg

 L'ail سیر Garlic

L’ail, l’oignon et la ciboulette, des aromates alliées de votre santé

**********

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a9/Illustration_Allium_schoenoprasum0_clean.jpg/290px-Illustration_Allium_schoenoprasum0_clean.jpgCiboulette     http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/87/Allium_schoenoprasum1.jpg/170px-Allium_schoenoprasum1.jpg

La ciboulette ou ciette (Allium schoenoprasum L.) est une plante aromatique de la famille des Liliacées ou Alliacées, cultivée pour ses feuilles souvent utilisées comme condiment

Noms communs: chiboulette, brelette. (de): Schnittlauch, (en): chives, (es): cebollino, (it): erba cipollina

*******

http://media.paperblog.fr/i/374/3748260/lutter-mauvais-cholesterol-avec-oignons-rouge-L-3.jpeg

Lutter le mauvais cholestérol avec les oignons rouges

Avez-vous un niveau élevé de mauvais cholestérol (LDL)? Si oui alors vous devez augmenter votre consommation d'oignons rouges. Ce type d'oignon qui a une saveur particulière peut aider à réduire le niveaux de mauvais cholestérol dans le sang, s’il n’est pas contrôlé peut entraîner une crise cardiaque ou une accident vasculaire cérébrale. Les oignons rouges aussi maintiennent le bon cholestérol dans le sang qui aide à protéger le corps contre les maladies cardiaques. Les recherches ont été menées par des scientifiques de Hong Kong qui donnent des oignons rouges qui ont été détruits à des hamsters qui mangent des aliments riches en cholestérol. Ils ont constaté, après huit semaines, que le taux de mauvais cholestérol (LDL) dans le sang de ces hamsters a diminué en moyenne de 20%. Toutefois, pendant cette même période il n'y avait aucune diminution du niveau de bon cholestérol (HDL). “Bien qu'il existe de nombreuses études sur les oignons, on sait peu sur la façon dont ils interagissent avec la consommation des gènes humains et des protéines impliquées dans le métabolisme du cholestérol. L'étude a été menée afin de caractériser l'interaction entre les oignons avec l'enzyme dans le but d'explorer les mécanismes sous-jacents de la baisse du cholestérol“, a déclaré Zhen Yu Chen, un chercheur de l'Université chinoise de Hong Kong. “Ce résultat appui de l'allégation que la consommation d'oignons rouges sur une base régulière peut réduire le risque de maladie coronarienne, “ a t-il ajouté. Les oignons rouges sont connus pour avoir de nombreux avantages sur la santé. Non seulement de réduire le risque de maladie cardiaque, quelques recherches ont également montré que les oignons peuvent prévenir le cancer, faire face à la toux et la fièvre

Source: Dailymail

http://www.paperblog.fr/3748260/lutter-le-mauvais-cholesterol-avec-les-oignons-rouges/

*****

                                http://2.bp.blogspot.com/_DMxDOYqJJ7Q/TT2c28rMGVI/AAAAAAAABo4/k26bJso3450/s1600/chou-de-Bruxelles+.jpg  

 

http://images.sante-decouverte.com/88cd1a356ec267a5e3fec4a412884f85th.jpg

http://data0.eklablog.fr/zolamap/mod_article2294671_2.jpg?6090

http://keetsa.com/blog/wp-content/uploads/2007/12/brussels_sprouts_harvest.jpg

 Chou de bruxelles کلم بروکسل ‌‌‌Brussels Sprout

Le chou de Bruxelles est une variété de chou originaire d'Europe. Il est cultivé mais on le trouve aussi à l'état sauvage sur les rochers littoraux de la Méditerranée occidentale et de la Manche

Il ressemble à un chou pommé miniature (de 2 à 4 cm). Il pousse en bouquet sur une tige d'environ 1 mètre (les bourgeons de la tige forment les choux de Bruxelles

Les principaux producteurs sont le Nord de la France et les pays du Benelux

 کلم ، گیاهی با سابقه ی بسیار طولانی و تنوع زیاد است. کاشت و برداشت آن به 600 سال قبل از میلاد در یونان برمی گردد . از معروف ترین انواع آن می توان کلم برگ، گل کلم، کلم بروکسل، کلم پیچ، کلم قمری و کلم بروکلی را نام برد . بیشترین مصرف کننده های کلم ها آلمانی ها، استرالیایی ها و روس ها هستند. در آمریکا نیز این گیاه دارای سابقه طولانی کشت و مصرف است.

http://www.tuinkrant.com/plantengids/groenten/13koolrabi.jpg 

Le Chou - rave  کلم قمری ( کلم سر ) Hungarian turnip, Kohirabi

 *******

L ove Apple  سیب عشق Pomme d'Amour

 http://www.kelishe.com/wp-content/uploads/2012/07/Tomatoes.jpg

گوجه فرنگی یک ضد آفتاب طبیعی است ! اگر می خواهید پوستی همیشه جوان داشته باشید و در فصل تابستان هم از خطرات آفتاب در امان بمانید , گوجه فرنگی بخورید . محققان معتقدند این میوه , می تواند پوست شما را در مقابل آفتاب سوختگی محافظت کند و نگذارد که پوست تان پیر شود . جالب این جاست بر خلاف بسیاری از میوه ها سبزیجات , خواص گوجه فرنگی با پخته شدن هم از بین نمی رود و رنگ دانه های موجود در آن , پس از پخت از قبل هم بیشتر می شود . از طرف دیگر , گوجه فرنگی سرشار از ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن است و می تواند شما را دربرابر امراض و بیماری های عفونی محافظت کند . اگر تا کنون به خوردن این میوه اشتیاق چندانی نداشته اید , همین حالا چند کیلو گوجه فرنگی بخرید و با مصرف آن نیرو و نشاط تان را بیشتر کنید و به هضم بهتر و آسان تر غذاها و پاکسازی روده هایتان کمک کنید .

http://static.ddmcdn.com/gif/tomato-love-apple-1.jpg 

 

Probably translation of French pomme d'amour (from the former belief in the tomato's aphrodisiacal powers) : pomme, apple + de, of + amour, love.]

-----------------------------

http://images.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8610/Zanjabil-kh53-az-300.jpg

 Fresh Gingir زنجبیل تازه Le Gingembre Frais

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

http://www.aftab.ir/lifestyle/images/be1d0d5f1b1b7f148370471cc0db0bfa.jpg     http://www.bbcgoodfood.com/content/knowhow/glossary/jerusalem-artichoke/image.jpg

  Jerusalem artichoke سیب زمینی تُرشی Le topinambour 

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

Les fontaines فهرست منابع Sources    

1-  فرهنگ فارسی – فرانسه دانشیار ، تألیف دکتر کامروز پارسای ، زمستان 1388 ، ویراست دوّم ، انتشارات دانشیار .

2-     فرهنگ فرانسه – فارسی معاصر ،  تألیف محمدرضا پارسایار ، ویراست دوم، 1389 ، چاپ هشتم.

3-  فرهنگ جیبی فرانسه – انگلیسی و بالعکس Oxford French Mini Dictionary ، New Edition 2009 ،  Third Edition ، انتشارات فرهنگ نما ، چاپ ششم ، زمستان 1389

4-    Oxford Advanced Learner's Dictionary of current English. Sixth editionEdited by Sally Wehmeier
Phonetics Editor Michael Ashby, OXFORD, UNIVERSITY PRESS
      

5-  فرهنگ بزرگ  فارسی – انگلیسی آریانپور، تألیف دکتر منوچهر آریانپور کاشانی

6- فرهنگ بزرگ انگلیسی – فارسی آریانپور ، تألیف دکتر منوچهر آریانپور کاشانی 

  7 - فرهنگ علوم مواد غذایی ، کشاورزی و منابع طبیعی فارسی – انگلیسی و بالعکس؛ تألیف دکتر مصطفی مهران

     8 – وا‍ژگان كشاورزي ؛ انگليسي – فارسي و بالعكس ( Vocabulary of Agriculture ) ، تأليف مهندس محمّدرضا داهي و مهندس فاطمه مصلحي مصلح آبادي ، مركز نشر دانشگاه تهران.

    9 - http://www.ariadic.com/     

  10 -  http://www.wordreference.com  (Online Language Dictionariess )

   11 -  http://wwwchem.uwimona.edu.jm/lectures/pimento.html

  12 -  http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87 

  13 - http://www.burpee.com/organic-gardening/organic-squash/gourd-orn-bottle-gourd-organic-prod002118.html?cid=CSEGoogle&CAWELAID=931583894&cagpspn=pla&gclid=CImZ5tKklbMCFUlxQgod-BYA3g 

   ۱۴ - http://www.rajanews.com/detail.asp?id=100795

  ۱۵ - http://simple.wikipedia.org/wiki/Chervil

  ۱۶ - http://www.forovegetariano.org/foro/showthread.php?t=50494 

۱۷ - http://www.motherearthliving.com/cooking-methods/chervil-fine-herbe-for-kitchen.aspx

۱۸ - http://www.creapharma.ch/ail.htm 

19 - http://environnement.ecole.free.fr/amazon-pour-tous_.htm

20 - http://www.carevox.fr/nutrition-regimes/L-ail-l-oignon-et-la-ciboulette-des-aromates-alliees-de-votre-sante

۲۱ - http://fr.wikipedia.org/wiki/Ciboulette_(botanique)

۲۲ - http://www.sante-decouverte.com/les+bienfaits+des+cruciferes+contre+le+cancer-27

۲۳ - http://zolamap.eklablog.fr/tout-sur-les-fruits-et-legumes-c440778

 ۲۴-  http://www.iran-eng.com/showthread.php/234570-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%DA%A9%D9%84%D9%85

۲۵ - http://www.answers.com/topic/love-apple 

۲۶ -  http://www.answers.com/topic/love-apple#ixzz2AP9CmunW 

۲۷ - http://www.kelishe.com/624/%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%B6%D8%AF-%D8%A2%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C.html 

۲۸ - http://hamshahrionline.ir/details/41869 

۲۹ - http://www.iranchef.com/learning/h-drink/-ginger-tea.php

۳۰ - سیب زمینی ترشی اینجاست 

۳۱ - http://www.bbcgoodfood.com/content/knowhow/glossary/jerusalem-artichoke/ 

 

[ یکشنبه هفتم آبان 1391 ] [ 0:9 ] [ منصور حسن زاده ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

شكوفه هاي نو

---------------------------------
مدیر مسؤل و سردبیر:
مهندس منصور حسن زاده
Founder & Admin (Le fondateur et gérant): Mansour Hasanzadeh
---------------------------------
La datte de fondation زمان تأسیس:
Le samedi 21 juin 2008
سال نوآوری و شکوفایی
شنبه/ یکم تیرماه 1387 برابر با:
21 ژوئن 2008 و 17 جمادی الثانی 1429
Since: June / 21 / 2008
shekoofehayenow@yahool.com
---------------------------
اسامی مشاوران و همیاران
همراه با نام ارائه کنندگان مطالب
در ستون" انتخاب مطلب "
اعلام شده است!
---------------------------
بعضی مطالب به زبان فرانسوی
در ردیف 4 و بعضی به زبان انگلیسی
در ردیف 5 ستون آرشیو موضوعی ارائه شده است.
****************
در برابر مطالب ارائه شده، مدیر مسؤل پاسخگو ست!
آرشیو موضوعی